Return to Website

DORG - The Dachshund Magazine On-Line!

This is a general bulletin board for posting information, resources and questions regarding the dachshund. <STRONG>No listing of dogs for sale allowed</STRONG>. All posts will be removed.

DORG - The Dachshund Magazine On-Line!
Start a New Topic 
Author
Comment
View Entire Thread
Re: BitLife Mod APK

Şəmkirdə yaşayıram, kiçik bir şəhərdir, hər kəs bir-birini tanıyır, hər şey sadə və rahatdır. Mən isə bu sakit həyata öyrəşmişəm, amma bəzən elə anlar olur ki, darıxıram, bir az macəra, bir az həyəcan istəyirəm. O həftəsonu da məhz belə bir an idi. Cümə axşamı işdən gələndə dostlarım mənə zəng vurdular, dedilər ki, bu həftəsonu görüşək, evdə oturub darıxmaq olmaz. Mən razılaşdım, çünki həqiqətən də darıxmışdım, evdə tək oturub televizora baxmaqdan bezmişdim. Şənbə günü səhər tezdən hazırlaşıb dostlarımın yanına getdim, onlar artıq məni gözləyirdilər. Hava gözəl idi, günəş parlayırdı, quşlar oxuyurdu, elə bil təbiət özü bizim əyləncəli gün keçirməyimizi istəyirdi. Dostlarımla birlikdə nahar etdik, söhbət etdik, köhnə xatirələri yada saldıq, güldük, əyləndik. Amma sonra, günortadan sonra, birdən havada bir durğunluq yarandı, nə edəcəyimizi bilmirdik. Biri dedi ki, kino izləyək, başqası dedi ki, karta oynayaq, üçüncüsü isə dedi ki, gəlin maraqlı bir şey tapaq internetdə. O an ağlıma bir şey gəldi, bir neçə gün əvvəl bir dostum mənə bir platforma haqqında danışmışdı, orada oyunlar oynamaq olar, vaxt keçirmək olar. Mən dedim ki, uşaqlar, mən sizə bir şey göstərim, əgər maraqlanırsınızsa. Dostlarım maraqla baxdılar, mən telefonumu çıxartdım və dedim ki, gəlin mostbet yüklə və baxaq nə var nə yox. Onlar təəccübləndilər, amma maraqlandılar, çünki mən heç vaxt bu cür şeylər təklif etməzdim. Mən izah etməyə başladım ki, bu sadəcə əyləncədir, pul qazanmaq məcburi deyil, istəsən oynayarsan, istəməsən baxarsan. Dostlarım bir-birinə baxdı, sonra razılaşdılar, dedilər ki, niyə də olmasın, əylənək, vaxt keçirək.

Başladıq platformanı araşdırmağa, mən artıq bir az təcrübəm olduğu üçün onlara kömək edirdim. Hər birimiz telefonumuzda mostbet yüklə prosesini keçdik, bu o qədər sadə və sürətli idi ki, heç bir çətinlik çəkmədik. Bir neçə dəqiqəyə hamımız hazır idik, ekranlarımızda rəngarəng oyunlar, animasiyalar, maraqlı başlıqlar görünürdü. Dostlarımın həyəcanını görmək mənə çox xoş gəlirdi, çünki onlar da mənim kimi ilk dəfə bu dünyaya addım atırdılar. Bəziləri qorxurdu, bəziləri tərəddüd edirdi, amma çoxu maraqla baxıb suallar verirdi. Mən onlara hər şeyi izah etdim, qaydaları, strategiyaları, mümkün riskləri. Dedim ki, əsas odur ki, özünüzü idarə edəsiniz, uduzsanız da, qazansanız da, bunu bir oyun kimi qəbul edin, həyatınızın mərkəzinə qoymayın. Dostlarım başlarını tərpətdilər, amma gözlərindəki parıltı mənə onların artıq bu işə cəlb olunduqlarını göstərirdi. Elə həmin axşam oturub saatlarla oynadıq, bir-birimizə nəsihət verdik, birlikdə sevindik, birlikdə kədərləndik. Bu, bizim üçün sadəcə bir oyun deyildi, bu, bir yoldaşlıq idi, bir dostluq idi, birlikdə keçirdiyimiz gözəl bir vaxt idi. Və bu vaxtın qiymətini heç bir pulla ölçə bilməzdim.

Gecənin bir yarısı, artıq saat gecə ikini keçmişdi, bir dostum birdən qışqırdı, hamımız dönüb ona baxdıq. Onun üzündə elə bir ifadə var idi ki, sanki dünyanın ən böyük xəbərini almışdı. Əli titrəyə-titrəyə telefonunu bizə tərəf uzatdı və dedi ki, baxın, baxın, nə qazandım. Hamımız başımızı onun telefonuna tərəf çevirdik və donub qaldıq. Ekranda elə bir məbləğ var idi ki, heç birimiz gözləmirdik. Bu qədər böyük bir qazancı o gecə heç kim təsəvvür etməzdi. Bir neçə saniyə səssiz qaldıq, sonra hamımız birdən qışqırmağa başladıq, qucaqlaşdıq, otaqda rəqs etməyə başladıq. Dostumuz o qədər təşəkkür etdi ki, gözləri doldu. Dedi ki, bu pul mənim üçün çox önəmlidir, çünki uzun müddətdir ki, anama yeni əşyalar almaq istəyirdim, amma imkanım yox idi. İndi isə bu qələbə sayəsində o arzumu gerçəkləşdirə bilərəm. Biz hamımız onun sevincinə şərik olduq, çünki onun xoşbəxtliyi bizim də xoşbəxtliyimiz idi. Bu gecə mənə bir daha göstərdi ki, həyatda ən qiymətli şey dostlardır, birlikdə keçirilən anlardır, bir-birinə dəstək olmaqdır. Və bu platforma, bu oyunlar bizə təkcə əyləncə verməmişdi, bizə bir-birimizə daha da yaxınlaşmaq, daha da sıx bağlanmaq imkanı vermişdi. O gecə yatmadıq, sübhə qədər söhbət etdik, güldük, planlar qurduq. Və mən başa düşdüm ki, bəzən ən gözlənilməz yerlərdə ən gözəl xatirələr yaranır.

Həmin həftəsonundan sonra dostlarım mənə çox təşəkkür etdilər, dedilər ki, mən olmasaydım, bu təcrübəni yaşamazdılar, bu qələbəni qazanmazdılar. Mən gülümsədim və dedim ki, bu mənim işim deyil, bu sizin şansınızdır, mən