This is a general bulletin board for posting information, resources and questions regarding the dachshund. No listing of dogs for sale allowed. All posts will be removed.
Otuz üç yaşım var, satış meneceri işləyirəm. İşimlə bağlı tez-tez ezamiyyətlərə gedirəm, müxtəlif şəhərlərə, bəzən də ölkələrə. Hava limanları mənim ikinci evimə çevrilib. Gediş-gəliş, gözləmələr, transferlər. Çox vaxt saatlarla oturub təyyarə gözləməli oluram. Həmin boş vaxtlarda nə edəcəyimi bilmirəm. Kitab oxuyuram, ya telefona baxıram, ya da kafedə oturub qəhvə içirəm. Bir dəfə, keçən ilin dekabrında, İstanbul hava limanında 5 saatlıq gözləməm var idi. Uçuşum gecikmişdi, canım çox darıxırdı. Oturduğum yerdə telefonu əlimə alıb sosial şəbəkələrə baxırdım. Hər şey darıxdırıcı idi. Birdən bir reklam çıxdı, mostbet yazılırdı. Üstündə də böyük bonuslar, oyunlar. Marağım çəkdi, nədir bu deyə kliklədim. Açılan səhifə çox rəngarəng idi. Oyunlar, canlı dilerlər, slotlar. Heç vaxt belə bir şeyə marağım olmayıb, amma bu dəfə fərqli idi. Vaxtım var idi, heç nə itirməzdim. Bir az gəzdim saytda, nə olduğunu anlamağa çalışdım. Qeydiyyatdan keçdim. Sonra düşündüm ki, telefonuma proqram yükləyim, bəlkə daha asan olsun. Axtardım, tapdım download mostbet düyməsini. Yüklədim, qurdum. Proqram açıldı, hər şey daha sürətli işləyirdi. Artıq oynamağa hazır idim.
Balans yükləmək lazım idi. Nə qədər yükləyim? Düşündüm ki, 50 manat yükləyim, çox da deyil, az da deyil. Kartı çıxartdım, göndərdim. İndi nə oynayacaqdım? O qədər oyun var idi ki, seçim etmək çətin idi. Biri "Gizli Xəzinə" yazılırdı, biri "Maya Piramidası", biri də "Şanslı Balıqçı". Adlar məzəli idi. Ən çox diqqətimi "Şanslı Balıqçı" çəkdi. Qaydalarını oxudum, başa düşdüm. Balıq tutmaq, xal qazanmaq. Başladım oynamağa. Mərclər kiçik idi, 1 manat, 2 manat. Oynadıqca vaxt necə keçdi, özüm də bilmədim. Bir saat sonra balans 50-dən 70-ə çıxdı. Sevindim. Sonra 80 oldu. Ürəyim döyünməyə başladı. Bu qədər sadə idi? Düşündüm ki, bəlkə daha da artsın. Oynamağa davam etdim. Balans 65-ə düşdü, sonra 90-a çıxdı. Gəlib-gedirdi. Üçüncü saatda, uçuşuma bir saat qalmış, birdən oyunda bonus turu açıldı. Qarşımda bir göl peyda oldu, içində balıqlar üzürdü. Hansı balığı tutacağımı seçməliydim. Ən böyük balığı seçdim. O, suda çapaladı, sonra üzə çıxdı. Ağzında qızıl sikkə var idi. Rəqəmlər fırlanmağa başladı: 100, 200, 500, 800, 1200. Və dayandı: 1250 manat. Mən oturduğum yerdə donub qaldım. Bu mümkündü? 50 manat qoymuşdum, 1250 manat qazanmışdım. Hava limanında, təyyarə gözləyərkən. Əllərim əsirdi, qəhvəmi yerə tökdüm. Ətrafdakılar mənə baxırdı, amma vecimə deyildi. Dərhal pulu çıxartmaq əməliyyatına başladım. Bir saat sonra təyyarəyə minəndə kartıma pul gəlmişdi. Bütün uçuş boyu gülümsəyirdim. Yanımdakı sərnişin mənə baxıb soruşdu, nəyə sevinirsən? Dedim, şanslı balıqçıyam. Anlamadı, amma mənə nə.
O gündən sonra mütəmadi olaraq oynayıram. Hava limanlarında, otellərdə, ezamiyyətlərdə. İşimin yorğunluğunu atmaq üçün əla bir yol. Bəzən uduram, bəzən uduzuram. Amma o ilk uduşumu heç vaxt unutmaram. O İstanbul hava limanı, o gecikmiş uçuş, o "Şanslı Balıqçı". İndi hər dəfə ezamiyyətə gedəndə əvvəlcə telefonuma baxıram, download mostbet ilə yüklədiyim proqramı açıram. Dostlara da deyirəm, siz də yükləyin, vaxt keçirin. Bəziləri deyir qumar pisdir, mən də deyirəm ki, hər şeyin başı ölçüdü. Mən özümü bilirəm, nə vaxt dayanacağımı bilirəm. O gün hava limanında qazandığım pul hələ də xatirəmdə. Onunla arvadıma hədiyyə aldım, özümə də yeni saat. Hər dəfə o saata baxanda o günü xatırlayıram. İndi də bu hekayəni danışıram, bəlkə siz də bir gün hava limanında gözləyərkən download mostbet edib oynayarsınız. Kim bilir, bəlkə sizin də şansınız gətirər.