Return to Website

DORG - The Dachshund Magazine On-Line!

This is a general bulletin board for posting information, resources and questions regarding the dachshund. No listing of dogs for sale allowed. All posts will be removed.

DORG - The Dachshund Magazine On-Line!
Start a New Topic 
Author
Comment
Wrbet Kenya

Slots libraries are more engaging when they are updated and categorized clearly. Discovery should feel natural, not crowded. At the center of the game catalog, wrbet kenya site features slots kenya titles alongside themed collections and fast-launch options. here this helps players explore new releases while still accessing familiar favorites quickly.

Re: Wrbet Kenya

Adım Tural, iyirmi altı yaşım var, proqramçıyam. İşimlə bağlı tez-tez səfərlərə çıxıram, dünyanın müxtəlif şəhərlərində olmuşam. Hava limanları mənim üçün ikinci ev kimidir. Gözləmə salonları, tranzit zonaları, kofe maşınları, sonsuz sıralar... Hamısına öyrəşmişəm. Amma keçən ilin payızında İstanbul hava limanında yaşadığım o gecəni heç vaxt unutmaram. O gecə həm təyyarəni gözlədim, həm də həyatımın ən gözlənilməz səyahətinə çıxdım.

Roma işgüzar səfərdən qayıdırdım, İstanbulda tranzit gözləməli idim. Təyyarə gecikmişdi, altı saatlıq gözləmə var idi. Yorğun idim, amma yata bilmirdim. Hava limanındakı kafe köhnə, oturacaqlar sərt, işıqlar çox parlaq. Bir az gəzdim, kitab oxudum, sonra telefonuma baxmağa başladım. Dostum Elvin bir neçə gün əvvəl mənə demişdi ki, “mostbet aviator” oyununu sına, çox maraqlıdır, vaxt keçir. Onda vecimə almamışdım, amma o gecə altı saatlıq gözləmə məni darıxdırdı. Qərar verdim baxım.

Telefonu götürdüm, mostbet aviator yazıb axtardım. Sayta girdim, qeydiyyatdan keçdim. Aviator oyununu tapdım. Oyun çox sadə idi: ekranda bir təyyarə uçur, getdikcə yüksəlir, əmsal artır. Sən nə vaxt dayandıracağını seçməlisən. Təyyarə nə qədər yüksələrsə, uduşun da bir o qədər çox olar. Amma təyyarə qəzaya uğraya da bilər. Onda hər şey itər. Sadə, amma ildırım kimi həyəcanlı. Hər saniyə ürəyin döyünür, hər an qərar verməlisən.

Cibimdə iyirmi manat var idi, onu yatırdım. Oynamağa başladım. Əvvəl kiçik mərclər edirdim, bir manat, iki manat. Təyyarə uçur, əmsal artır, mən dayandırıram, uduram. Bir az uduzuram, bir az uduram. Həyəcanlı idi. Vaxt necə keçdi, özüm də bilmədim. Bir saat keçdi, iki saat keçdi. Artıq gecə yarısı idi, hava limanı sakitləşmişdi. Mən hələ də oynayırdım. İyirmi manat qırx oldu, qırx səksən oldu, səksən yüz altmış oldu.

Saat gecə üç idi. Qərar verdim ki, bir az risk edim. Yüz altmış manatı götürdüm, bir mərcdə hamısını qoymaq istədim. Təyyarə havaya qalxdı. Əmsal artırdı: 2x, 3x, 5x, 10x. Ürəyim ağzıma gəlmişdi. Dayandırmalı idim, amma dayandıra bilmirdim. Təyyarə yüksəlirdi: 20x, 30x, 50x. Əllərim əsirdi. Birdən qərar verdim, dayandırdım. 80x. Yüz altmış manat 12.800 manat oldu. Mən donub qaldım. Gözlərimə inanmadım. Bir də baxdım, yenə 12.800 manat. O an nəfəsim kəsildi. Yerimdən qalxdım, hava limanının koridorunda gəzməyə başladım. Sevincdən nə edəcəyimi bilmirdim. Qışqırmaq istədim, amma səs çıxmadı.

Dərhal pulu çıxartdım. Səhər təyyarəyə mindim, Bakıya qayıtdım. Evə gələndə heç kimə bir söz demədim. Bir neçə gün sonra ailəmi yığdım, dedim: "Sizə bir sürprizim var". Uzun müddət idi ki, anama yeni mənzil almaq istəyirdim, köhnə ev çox idi. O pulun bir hissəsi ilə anama mənzil aldım. Bir hissəsi ilə özümə yeni maşın aldım, köhnəsi sıradan çıxmışdı. Qalanını da qırağa qoydum, gələcək üçün.

O gündən sonra bir daha oynamadım. O uduş mənə kifayət etdi. İndi hər dəfə mostbet aviator yadıma düşəndə, o gecəni xatırlayıram. O təyyarəni, o uçuşu, o sevinci. Və bilirsiniz nə maraqlıdır? O gecə hava limanında altı saat gözləmə mənim üçün ən uzun gözləmə deyildi, ən qısa uçuş oldu. Bir təyyarəni gözləyərkən, başqa bir təyyarəyə mindim, havaya qalxdım, və həyatımı dəyişdim.

İndi hər dəfə hava limanına düşəndə, o gecəni xatırlayıram. Oturub kofe içirəm, telefonuma baxıram, gülümsəyirəm. O təyyarə hələ də uçur, hardasa, mənim xatirələrimin içində. Və mən bilirəm ki, həyatda hər gözləmənin bir qarşılığı var. Altı saat gözlədim, ömürlük bir uduş qazandım. Amma ən böyük uduşum anamın yeni evdəki gülüşü oldu. Onun gözləri parıldayanda, mən başa düşdüm ki, bu uduşun qiyməti heç bir pulla ölçülməz. O gecə, o təyyarə, o uçuş... hamısı bir xatirədir. Bir təbəssümdür. Və mən bu xatirəni həmişə qoruyacağam.