Forum de Lucian Bute

 

Mesaj româna
Start a New Topic 
Author
Comment
CU DRAGOSTE, FELICTARI SI SFATURI

Felicitari din toata inima !

Draga Lucian Bute, sunt fericit ca existi.
Mari boxeri, campioni a mai avut omenirea si chiar si Romania.
Tineri plin de bun simt care sa-si pastreze modestia,buna crestere, luciditatea, sa isi respecte
si sa-si iubesca tara, poporul, parintii, aratand aceste lucruri frumoase cu atata naturalete, chiar si atunci cand se afla pe culmea gloriei, mai rar.

Aceste lucruri te fac unic pentru noi si vei ramane campionul nostru de suflet , campionul Romaniei in primul rand, chiar si atunci cand te vei retrage.

Daca imi permiti cateva sfaturi din inima:

Stai departe de dispute politice (nu intra in clinchuri pe teme politice) Tu singur, esti partidul Lucian Bute, un partid puternic ce n-are nevoie de alt partid.

Nu stiu relatia ta cu Rudel Obreja, dar cred ca trebuie sa il ti la distanta.El area nevoie de tine nu tu de el, ori domnulRudotel Obreja e opusul tau, are un caracter jalnic, agresiv, profitor, plin de sine si de tupeu, care prima data cand a fost bagat in seama la TV, n-a ezitat sa spuna ca pentru drumul tau in box ii esti dator lui. Acum ma intreb daca decizia forului mondial din box, de-al suspenda
a fost exagerata...

In final, Lucian un sfat legat de aspectele financiare ale carierei tale:
Banii care-i castigi strict din box ar putea fi rezerva ta personala, pentru tine si urmasii tai.
Pentru traiul curent si viitor, atat pentru tine cat si intreaga ta familie prezenta si viitoare, vei putea avea bani mai mult decat suficienti, din modul *** iti vinzi imaginea atat in Canada, dar mai ales in Romania Daca pentru Romania nu ai vandut inca drepturile de imagine, ai grija *** o faci. Pot fi castiguri comparabile, daca nu chiar mai mari decat cele din box. Ti-am sugerat acest lucru, pentru ca tu nu esti inca prezent in advertisingul din Romania. Acum devii o tinta, chiar tinta numarul 1 in acest domeniu in care ti se va folosi imaginea.Ai grija *** procedezi, sunt foarte multi bani care pot fi ai tai. (Leonard Doroftei traieste in prezent aproape exclusiv din reclama la Actimel, Danone si nu din banii castgati din box, ori Doroftei nu are personaliatea, performanta si farmecul tau)
Poate ca vanzarea imaginii tale in Romania e la fel de importanta din punct de vedere financiar ca si pregatirea meciurilor cand iti pui centrua in joc.

Cu speranta ca aceste randuri ajung la tine,inchei urandu-ti succes in tot ce faci si vei face in continuare in cariera si viata ta, astfel incat sa bucuri in continuare aceasta tara necajita.
Dumnezeu sa te ajute si sa te ocroteasca atat pe tine cat si pe cei dragi tie.
Cu recunostinta
Tudorel Balca

Country: romania

Age: 58

Re: CU DRAGOSTE, FELICTARI SI SFATURI

Tudorel,
Ar trebui sa-l invatam *** sa NU SE GANDEASCA LA CEI CARE SE GANDESC LA BANII LUI!

Country: USA

Age: 57