Forum de Lucian Bute

 

Mesaj româna
Start a New Topic 
Author
Comment
Bravo, Lucian Bute!

Bravo, Lucian Bute! De foarte mult timp nu am mai simtit mandria de a fi roman. Ma bucur si-ti multumesc ca ai facut sa se intample acest lucru. La fel ca mine gandesc milioane de romani. Am avut emotii pentru tine, gandindu-ma ca, acasa, presiunea va fi prea mare si nu ai stiut ce ti-ai dorit. De asemenea, imi pare rau ca, poate, bucuria iti este umbrita de unele comentarii. Nu le baga in seama. In afara de comentariile rautacioase ale lui Doroftei - care tradeaza invidia -, celelalte au legatura doar cu partea politica. Nu au vrut sa te atinga. Romanii te iubesc mult, pentru ca meriti din plin.
Am un baiat de 12 ani care, brusc, vrea sa se faca boxer. Nu cred ca-si imagineaza cata munca, cate frustrari, cati pumni, cata suferinta inseamna practicarea acestui sport. Si, la fel ca mama ta, nu cred ca as putea sa-l urmaresc in direct. Ar trebui sa ma obisnuiesc cu ideea ca poate muri oricand pe ringul de box.
Iti doresc sa poti munci in continuare la fel de mult sau mai mult - tu stii cat trebuie - si sa castigi cate centuri vrei! Esti fantastic!

Country: Romania

Age: 39