Forum de Lucian Bute

 

Mesaj româna
Start a New Topic 
Author
Comment
Meci Bucuresti

Am intarziat sa postez felicitarile pentru meciul din Bucuresti. Voi incerca sa fiu acolo. Daca mai e cineva de pe forum care ar dori sa vina, astept mesajele pe adresa san_quentin33@yahoo.com. Poate o sa-l incurajam impreuna pe Lucian. Din Brasov, inca o data, mii de multumiri. Deci...
Luciaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn Buttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!! Oare o sa fie Michael Buffer ring annoncer-ul de la Buc? Are cineva idee ?

Country: Romania

Age: 33

Re: Meci Bucuresti

Salut Marius,
As dori sa ma alatur si eu ca sa putem merge mai multi la acest meci.Intrebarea mea este: unde si *** ne intalnim?

Country: Romania

Age: 33

Re: Meci Bucuresti

Vorbim pe e-mail sau pe forum despre meci?!

Country: Romania

Age: 33

Re: Meci Bucuresti

Mendy e totusi un mic pericol pentru Bute. E la fel ca el un puternic stangaci si are 30 de meciuri disputate si un singur egal. Meciul va fi oarecum echilibrat. Sa speram ca Luci va ajunge unde si-a propus. Urmarisem in presa comentariile lui Carl Froch si o cauta cu lumanarea. In primul rand nu Lucian este cel care alege in mod direct adversarii, dar sa stea linistit: Bute o sa-l scape si de obsesia asta ca vrea sa-l faca bucati. Sa nu fie invers!! Retardatul asta de britanic (e britanic la origine?!) a declarat ca Bute s-a luptat cu un nimeni cand a boxat cu cu Magee si ca l-a facut KO pe Magee acum 5 ani, intr-un meci in care a avut mana rupta. Un bou. Asa face si vulpea cand nu ajunge la struguri, zice ca-s acri. O sa le scoata Luci, pe rand, chinurile astea din capul lor patrat. Stii ceva? Urmatorul adversar al lui Bute este Pavlik? Chiar nu am idee. Oricum este o sansa unica si pentru noi si pentru Bute sa boxeze acasa la el. Bafta multa!
Tu *** ai reusit sa faci rost de bilet? Eu am cautat pe toate adresele si din cauza sponsorilor s-a intarziat treaba.

Country: Romania

Age: 33