Forum de Lucian Bute

 

Mesaj româna
Start a New Topic 
Author
Comment
View Entire Thread
Re: LUCIAN BUTE PERFECT! -asa te numesti!

Eu tot nu mi-am revenit! ; o sa ma tina muuullltttt timp bucuria aceasta fantastica. Daca M.Kesler a fost putin infatuat inspre ironic, *** ziceai tu Marius, sfarsitul inregistrarii arata un Kesler dezarmat si debusolat de-a dreptul. Imi aduc aminte ce relaxat era Kesler cand a venit la gala si ce crispat era cand a terminat Bute. hihihi Probabil si-a dat seama ce FORTA VIE e acest Bute superb. Ei oricum se respecta intre ei suficient de mult, comentariile banuiesc ca sunt mai mult ptr dominare psihologica, ptr trafic psihologic. Dar Kesler va trebui sa inteleaga ca va pierde daca va boxa cu Bute in iunie. Pe mine m-a impresionat Luci ptr totdeauna cand a invitat PE ABSOLUT ORICINE in ring alaturi de el. Asta demonstreaza cat de sigur este de pregatirea sa. Sa joci alaturi de orice partener e un gir de valoare!

Country: Romania

Age: 34

Re: LUCIAN BUTE PERFECT! -asa te numesti!

De acord cu tine, Anca. Am vizionat mai multe meciuri ale viitorilor posibili candidati la un meci cu Lucian dar singurul care mi s-a parut ca i-ar putea ridica ceva probleme lui Lucian a fost Andre Ward. Arata un stil foarte lucid, calculat dar exploziv. Intr-adevar, Kesler era tacut la sfarsitul meciului, de fapt imediat **** KO nu a mai scos nici o soapta pana la sfarsitul transmisiunii. Kesller nu reprezinta nici o piedica in calea lui Lucian. **** parerea mea, Magee a fost rezistent insa putin cam haotic in stilul de lupta, fapt care-asa mi s-a parut- l-a cam incomodat pe Lucian. Insa doar pana in repriza a 6-a, cand si-a revenit.

Country: Romania

Age: 33

Tot nu mi-am revenit de bucurie :)

Kessler, scuzati-ma. Am scris gresit. Tot nu mi-am revenit din bucurie hihihihihihi . Oare Magee nu face pas inapoi si joaca mereu in fata? Aveam ochii cat cepele mai mult la el decat la Luci, ca si cand il pazeam prin televizor pe Luci. Stilul lui avansat m-a tinut incordata, desi stiam ca Bute e regele! Trecand peste, totusi Magee nu avea idee ca se afla ca intr-o barca leganandu-se ametitor pe valuri, nestiind cand se va rasturna ambarcatiunea sau ca intr-un balans dinaintea furtunii. Si nu vorbesc ironic, ci strict obiectiv; ii respect deopotriva pe toti jucatorii de box. Bute are un stil desavarsit tehnic, ca intr-un BALANS, se muleaza **** orice fel de stil de joc (iar o performanta greu de atins). Apoi, dintr-o data, se rupe ritmul, ca sa nu zic filmul Pentru noi toti, Luci va fi cel mai bun pentru totdeauna! Si ma inclin in orice secunda in fata caracterului sau regal, principial si princiar, exceptional!

Country: Romania

Age: 34