Forum de Lucian Bute

 

Mesaj româna
Start a New Topic 
Author
Comment
LUCIAN BUTE PERFECT! -asa te numesti!

PERFECT PERFECT PERFECT pentru a saptea oara! Ne-ai facut fericiti, ne-ai facut sa plangem de bucurie, lacrimi de bucurie. Suntem uimiti, eu nu mi-am revenit nici acum. Sunt uimita si absorbita de propria-mi bucurie. Ne vine sa strigam pana la tine cat ne tine gurrraaaaaa: BRAVOOOOOOOO LUCI! Cuvintele sunt prea mici pentru a te felicita, dar le folosim totusi pentru a-ti reaminti CA TE IUBIM!

Country: Romania

Age: 34

Tot nu mi-am revenit de bucurie :)

Felicitari din toata inima si pentru antrenorul tau desavarsit, cu care faci o echipa compatibila 200%. Din cauza emotiilor am uitat de el. Felicitari, de asemenea, si pentru Viorel Simion, fiind primul lui meci peste ocean. Stim situatia dificila prin care trece si ca boxeaza mai mult ptr familia lui decat ptr el, in sensul ca-si doreste enorm sa o sustina financiar. Bravo si ptr el si bravo ptr toti romanii care simt ca tine. Fam. Dinu va ramane un fan dedicat ptr totdeauna! N-avem *** sa te uitam! Asa *** mai sunt mii. Doamne-ajuta!

Country: Romania

Age: 34

Re: LUCIAN BUTE PERFECT! -asa te numesti!

Tocmai am revazut meciul, de data asta in variannta High Def. si comentata de prezentatorii de la Showtime impreuna cu Mikkel Kesler. Am putut derula inainte-inapoi pentru a distinge fiecare comentariu. Extrem de multe laude la adresa lui Bute din partea Showtime; ceva infatuare la Mikkel Kesler (mai ales cand i s-a spus ca in 2010 Lucian a fost votat "Mr Body-Puncher" de catre Ring Magazine - a ras puytin ironic). Magee a fost si el laudat pentru valoarea sa ca luptator, deci vocile care (eventual)se vor apuca sa speculeze o lipsa de valoare a adeversarilor lui Bute, ar face bine sa se abtina. Eschive excelente din partea lui Lucian; pareri unanime legate de valoarea certa a unor meciuri pe care Lucian le-ar putea avea cu oricare dintre participantii la Super 6; cea mai buna apreciere referitoare la meci mi s-a parut a fi "a body-shot festival". Cine va putea viziona si inregistrarea Showtime pana la capat va avea probabil aceleasi sentimente, mai ales cand va auzi limba romana pe unul dintre cele mai mari posturi de sport din Statele Unite. Si mai ales cand il va auzi pe Lucian vorbind-o, in direct. Impresia meciului de noaptea trecuta s-a pastrat si pentru seara aceasta..Asa ca voi incheia simplu: Lucian, esti superb !

Country: Romania

Age: 33

Re: LUCIAN BUTE PERFECT! -asa te numesti!

Eu tot nu mi-am revenit! ; o sa ma tina muuullltttt timp bucuria aceasta fantastica. Daca M.Kesler a fost putin infatuat inspre ironic, *** ziceai tu Marius, sfarsitul inregistrarii arata un Kesler dezarmat si debusolat de-a dreptul. Imi aduc aminte ce relaxat era Kesler cand a venit la gala si ce crispat era cand a terminat Bute. hihihi Probabil si-a dat seama ce FORTA VIE e acest Bute superb. Ei oricum se respecta intre ei suficient de mult, comentariile banuiesc ca sunt mai mult ptr dominare psihologica, ptr trafic psihologic. Dar Kesler va trebui sa inteleaga ca va pierde daca va boxa cu Bute in iunie. Pe mine m-a impresionat Luci ptr totdeauna cand a invitat PE ABSOLUT ORICINE in ring alaturi de el. Asta demonstreaza cat de sigur este de pregatirea sa. Sa joci alaturi de orice partener e un gir de valoare!

Country: Romania

Age: 34

Re: LUCIAN BUTE PERFECT! -asa te numesti!

De acord cu tine, Anca. Am vizionat mai multe meciuri ale viitorilor posibili candidati la un meci cu Lucian dar singurul care mi s-a parut ca i-ar putea ridica ceva probleme lui Lucian a fost Andre Ward. Arata un stil foarte lucid, calculat dar exploziv. Intr-adevar, Kesler era tacut la sfarsitul meciului, de fapt imediat **** KO nu a mai scos nici o soapta pana la sfarsitul transmisiunii. Kesller nu reprezinta nici o piedica in calea lui Lucian. **** parerea mea, Magee a fost rezistent insa putin cam haotic in stilul de lupta, fapt care-asa mi s-a parut- l-a cam incomodat pe Lucian. Insa doar pana in repriza a 6-a, cand si-a revenit.

Country: Romania

Age: 33

Tot nu mi-am revenit de bucurie :)

Kessler, scuzati-ma. Am scris gresit. Tot nu mi-am revenit din bucurie hihihihihihi . Oare Magee nu face pas inapoi si joaca mereu in fata? Aveam ochii cat cepele mai mult la el decat la Luci, ca si cand il pazeam prin televizor pe Luci. Stilul lui avansat m-a tinut incordata, desi stiam ca Bute e regele! Trecand peste, totusi Magee nu avea idee ca se afla ca intr-o barca leganandu-se ametitor pe valuri, nestiind cand se va rasturna ambarcatiunea sau ca intr-un balans dinaintea furtunii. Si nu vorbesc ironic, ci strict obiectiv; ii respect deopotriva pe toti jucatorii de box. Bute are un stil desavarsit tehnic, ca intr-un BALANS, se muleaza **** orice fel de stil de joc (iar o performanta greu de atins). Apoi, dintr-o data, se rupe ritmul, ca sa nu zic filmul Pentru noi toti, Luci va fi cel mai bun pentru totdeauna! Si ma inclin in orice secunda in fata caracterului sau regal, principial si princiar, exceptional!

Country: Romania

Age: 34