Forum de Lucian Bute

 

Mesaj româna
Start a New Topic 
Author
Comment
Felicitari !!!!!!!!!!!!!

Nu stiu de ce nu mi-a aparut postul scris acum 10 minute (poate am facut eu vreo greseala) dar vreau sa fiu primul care te felicita **** victoria impotriva lui Magee. A fost cam enervant irlandezul, dur precum se spune despre...irlandezi (sa te ridici **** 2 upercuturi la ficat in aceeasi runda e ceva) dar explozia la barbie o anticipam oarecum; e aceeasi care l-a facut sa exclame surprins pana si pe Lennox Lewis. Ai intrat in America mai intai prin HBO si acum prin Showtime...asa ca, banuiesc si sper, Las Vegas-ul te asteapta sa-l cuceresti. Am stat pana cand B1 tv a inchis transmisia, am ascultat interviul telefonic din Canada si, din nou, ai surprins placut cand ai spus ca niciodata nu iti subestimezi adversarii si mereu te pregatesti pentru 12 runde. Tine-o tot asa si mai ai putin in a-l ajunge pe Rocky Marciano cu 49 de victorii si nici o infrangere. Inca o data, felicitari si mii de multumiri din Brasov pentru o noua victorie si bucurie.

Country: Romania

Age: 33

Re: Felicitari !!!!!!!!!!!!!

Materialul din 17 oct 2010 a fost senzational. Cel cu Valea Regilor.Atata am putut sa rad incat mi ,,s-o inclestat" maxilarul, *** zice ardeleanul. Suna aiurea, dar ma tineam de obraji cand radeam. Inainte de explicatiile cu defulare si refulare scrii S.T.F. ......(la figurat!!!!!!) ptr dra-crama-exchibitionista-publicitate-miloasa de sot indurerat dp moartea sotiei dlui. Semnele de exclamare repetitive m-au dus cu gandul ca, la propriu, ar insemna un cataclism hahahahaha. Si buna dreptate ai. Ai vorbit din mintea mea. Bravo! Am ramas toti cu sechele. Si ca sa fiu rea pn la capat, reformulez romA sobehg in Valea Regilor . Felicitari, deoarece traiesti in realitate. Ceea ce scrii este pertinent

Country: Romania

Age: 34

Re: Felicitari !!!!!!!!!!!!!

:) Multumesc pentru aprecieri. Incepusem sa ma ingrijorez *** ca toti care-mi spuneau ca sunt prea acid, ironic, etc, ar fi avut dreptate. Pana la urma in asta consta puterea: sa faci omul sa se creada nebun cand el stie ca nu e :))))). Noroc ca m-am abtinut sa cred asta :)))). Multumesc.

Country: Romania

Age: 33

Re: Felicitari !!!!!!!!!!!!!

Cu placere. M-as fi ingrijorat eu, la randu-mi, daca nu mai citeam materiale ca ale tale; daca nu ar mai fi fost oameni liberi, vizionari si atat de directi (precum lovitura lui Luci ). M-am mai linistit . Te-ai abtinut corect. Keep going, bv! Toate cele bune.

Country: Romania

Age: 34

Re: Felicitari !!!!!!!!!!!!!

Multumesc inca o data. Am ieri citit din greseala un articol care mi-a placut de n-am mai putut asa ca am updatat blogul.

Country: Romania

Age: 33