Forum de Lucian Bute

 

Mesaj româna
Start a New Topic 
Author
Comment
View Entire Thread
Re: Felicitari!

He he...acum esti si ambasadorul sportiv al Romaniei.
Multumim ca ai acceptat dar sincer - dpdv moral n-ar fi meritat. By the way, felicitari pentru contractul cu ShowTime.Este adevarat ceea ce am citit in presa, *** ca ar fi o clauza obligatorie ca meciurile sa fie transmise in Romania? Daca da....un gest superb din partea ta, pentru care iti multumim. Iar daca vei boxa si in Romania, chiar si cu "moshu" vanzator de iaurturi (desi nu ar merita) eu voi fi ala care va striga din primul rand "K.O, K.O!".
P.S pentru Daniela: credeam ca femeilor nu le prea place box-ul

Country: Romania

Age: 33

Re: Felicitari!

Felicitari si din partea mea!
As fi stat treaz sa vad meciul, daca l-ar fi dat nesimtitii din Romania pe vreun post. Asa a trebuit sa astept cateva zile ca sa-l pot vedea pe internet.
Salutari din tara si numai bine!

Country: Romania

Age: 22

Re: Felicitari!pentru Marius

Marius....ai vizionat filmul "In corzi"?,cu actrita Meg Ryan?este vorba de un impresar de box profesionist.....cand iti place si ai ambitie ...POTI....mie,imi place boxul,cand o sa am mai mult timp liber am sa-ti spun povestea....imi placea de pe vremea cand steaua lui Mouhammad Ali tocmai apunea....apoi mi-a placut si de Mike Tyson,dar pana la un punct,rea geniu....dar unul nebun....si-mi mai plac si alti boxeri.....

Country: romania

Age: 35