Forum de Lucian Bute

 

Mesaj româna
Start a New Topic 
Author
Comment
ANDREEA DUMITRAN

Buna ziua, Sunt tatal fetitei pentru care acum un an, la revelionul organizat de primarul din Busteni, domnul Emanoil Savin, ati contribuit la strangerea de fonduri pentru fiica mea Andreea din Campina.
Vrea sa va felicit pentru intraga activitate sportiva si extra sportiva si sa va multumesc pentru sprijinul acordat la greu. Acum, aproape la un an de zile de cand soarta ne-a lovit, Andreea se simte bine, invata foarte bine la scoala (clasa III-a)si continuam tratamentul inceput acum un an; tratament inceput in decembrie 2009 cu radioterapie si chimioterapie la o clinica din Bonn, Germania si continuat si in prezent cu chimioterapie in tara.
Informatii si fotografii cu Andreea se pot gasi pe dumitranandreeaioana.blogspot.com

Cu stima,
DUMITRAN Gabriel
gabi.dumitran@yahoo.com

Country: ROMANIA

Age: 43

Re: ANDREEA DUMITRAN

Ma bucur sa stiu ca acest sportiv Lucian Bute v-a sprijinit pentru tratarea fetitei dvs.inseamna ca chiar merita sa fie cel mai bun!Eu va multumesc ca ati scris si ati facut cunoscut si acest lucru despre Bute,sanatate tuturor si numai ganduri bune,asa sa va ajute Dumnezeu si cei ca Lucian Bute, vcare din pacate nu sunt multi....unii vor sa se laude ca ajute oameni nefericiti.....eu nici nu stiam ca se ocupa si astfel de acte de caritate...pe care nu le-a facut cunoscute.Insanatosire grabnica fetitei si numai rezultate excelente.

Country: romania

Age: 35

Ptr. Lucian Bute

Salut Lucian!

Iti scriu ptr ca tocmai te-am vazut alaturi de E. Udrea, astazi 17 Nov 2010... Toata admiratia ptr tine, insa ce cauta parasuta aia alaturi de tine, fie si la o conferinta de presa? Pacat ca haimanale aidoma acestei parvenite se folosesc de numele romanilor adevarati, stii ca la sfarsitul meciurilor tale toti care urmarim lacrimam? Stii cat rau produc Romaniei asa-zis politicieni de teapa Udrea (si altii) care trag prin fund milioane de orice, adica euro, dolari...? Ce a produs aceasta parvenita ptr Romania? Cica e criza si asta cheltuie intr-o veselie pe te miri ce: frunza de brand??? adica fara brand nu vin turisti??? tot felul de indicatoare scumpe, in relief cica, sa se poata orienta si orbii... si cate si mai cate chestii inutile...
Toata dragostea noastra, a celor ce te urmarim! Fii ROMAN!

Country: Romania

Age: 46