Forum de Lucian Bute

 

Mesaj româna
Start a New Topic 
Author
Comment
Felicitari!

Felicitari Lucian!!! sunt foarte mandru ca sunt roman, pierdusem acest sentiment de mandrie, dar tu ai reusit sa retrezesti in noi mandria de a fi romani, si pentru asta iti multumim!

Country: romania

Age: 29

Re: Felicitari!

radu
Felicitari Lucian!!! sunt foarte mandru ca sunt roman, pierdusem acest sentiment de mandrie, dar tu ai reusit sa retrezesti in noi mandria de a fi romani, si pentru asta iti multumim!


Felicitari pentru Lucian si de la Brasov!
Si rusine televiziunilor care s-au facut ca ploua si rusine lui Doroftei (halal coleg de breasla) pentru declaratiile sale pline de invidie si pentru care se pare ca strugurii sunt cam acrii cand esti un lash iar capra vecinului merita sa moara.

Esti un mare campion si sper sa ajungi atat de sus cat ne dorim cu totii sa ajungi, adica la unificarea centurilor.
Sa ramai la fel de modest, la fel de roman si la fel de bun. Si sa nu uiti sa vorbesti romaneste :)

Country: Romania

Age: 33

Re: Felicitari!

Felicitari si din partea mea!
As fi stat treaz sa vad meciul, daca l-ar fi dat nesimtitii din Romania pe vreun post. Asa a trebuit sa astept cateva zile ca sa-l pot vedea pe internet.
Salutari din tara si numai bine!

Country: Romania

Age: 22

Re: Felicitari!

Sunt de acord cu TOT ce a zis Marius din Brasov......esti un tip excelent din toate punctele de vedere,sper sa te mentii asa,si sa ramai la fel de modest,la fel de....Roman....si sa fii la fel de bun ca acum....din toate punctele de vedere.....am mai zis-o.Iti doresc in continuare succes,sanatate si putere sa ajungi sa faci ce-ti doresti TU,sa unesti sau sa desparti centurile *** vrei tu,daca poti,si sincer imi pare rau de ce a spus despre tine Leonard Doroftei.....sper sa nu ajungi si tu asa.Si inca ceva,am vazut pe site-uri ca ai o prietena cam inoielnica din punct de vedere moral,sa stii ca asta n-o sa te ajute cu nimic si nici nu o sa te spprijine in vreun fel,ar fi pacat sa fii prieten cu o tipa de joasa speta....imi pare rau.Eu sunt necasatorita,nu am copii,dar iti mentionez asta ca gata sa fac si eu pe la 25ani o prostie mare cat Casa Poporului,care cred ca ma costa foarte mult.....bineinteles cu un tip de joasa speta ....ca si daca e mai cunoscut asta nu inseamna ca nu au numai prostii in cap.....si familia a fost aproape de mine....Felicitari in continuare!

Country: romania

Age: 35

Re: Felicitari!

He he...acum esti si ambasadorul sportiv al Romaniei.
Multumim ca ai acceptat dar sincer - dpdv moral n-ar fi meritat. By the way, felicitari pentru contractul cu ShowTime.Este adevarat ceea ce am citit in presa, *** ca ar fi o clauza obligatorie ca meciurile sa fie transmise in Romania? Daca da....un gest superb din partea ta, pentru care iti multumim. Iar daca vei boxa si in Romania, chiar si cu "moshu" vanzator de iaurturi (desi nu ar merita) eu voi fi ala care va striga din primul rand "K.O, K.O!".
P.S pentru Daniela: credeam ca femeilor nu le prea place box-ul

Country: Romania

Age: 33

Re: Felicitari!pentru Marius

Marius....ai vizionat filmul "In corzi"?,cu actrita Meg Ryan?este vorba de un impresar de box profesionist.....cand iti place si ai ambitie ...POTI....mie,imi place boxul,cand o sa am mai mult timp liber am sa-ti spun povestea....imi placea de pe vremea cand steaua lui Mouhammad Ali tocmai apunea....apoi mi-a placut si de Mike Tyson,dar pana la un punct,rea geniu....dar unul nebun....si-mi mai plac si alti boxeri.....

Country: romania

Age: 35